Elysionin kentät

Elysionin kentät

Photos by: Iina Mesiniemi 

@_iinamaria_

Tunne yhteisön kaipuusta. 0001ENSEMBLEN tuottama kokeilu festivaalikonseptista. Pandemian keskellä ja rajoitusten salliessa juhlat, yhteisö ja kokemukset johdattivat projektia. Elysionin kentät oli kokoonkutsu hetkelliselle yhteisölle. Festivaalikonsepti Elysionin kentät (Taivas valituille) käsitteli ryhmään kuulumista, vapautumista, juhlaa ja taakkoja/ rajoituksia joita maan päällä kokee ja kantaa. Ilta oli yhdistelmä performatiivisiä osuuksia, live konserttia ja lyhytelokuvanäytöstä joka kuljetun matkan läpi kulminoitui hetkelliseen irtipäästöön ja vapautumisen juhlaan.

Helsingin metsissä sekä merenrannalla toteutettu upottava ja kokemuksellinen illanvietto, jonka aikana väliaikainen yhteisö loi oman olemisen tapansa ja otti esityksen ensemblen jäseniltä myös omakseen.

Konsepti, käsikirjoitus, ohjaus, visuaalinen suunnittelu sekä esiintyminen: 00100ENSEMBLE

+ yleisö

 

Esitykset 24. ja 25.7.2020.

Metsäseikkailu

Metsäseikkailu

Photos by: Iina Mesiniemi @_iinamaria_

Kokemuksellinen metsäseikkailu ja lyhytelokuvanäytös 4-10-vuotiaille ja heidän aikuisille. Erilaiset tehtävät ja itsereflektiot seikkailussa käsittelivät pelkoa ja rohkeutta eri tavoin. Matka vei yleisön läpi erilaisten ​​hahmojen tarinoiden ja pelien. Esitys tapahtui Helsingin metsissä sekä merenrannalla.


Konsepti, käsikirjoitus, ohjaus, visuaalinen suunnittelu sekä esiintyminen:

00100ENSEMBLE


Esitys 25.7.2020.