Q: Im-mer-sii-vi-nen? Mikä homma?

Immersiivisyys eli upottavuus on meille sitä, että et istu katsomon penkissä, vaan saat kulkea suuressa esitystilassa seuraten sitä tarinaa ja esiintyjää, mikä sinua itseäsi kiehtoo. Koska koko talo on osa esitystä, et millään näe kaikkea, vaikka juoksisit kuinka. Siis rauhoitu, anna mielesi seikkailla, uppoa, valitse, nauti. 


Q: Miten voin varustautua ennakkoon?
Maailmaan astuessa on yksi sääntö ja se on pukukoodi. Pukeudu siis kokomustiin. 


Annamme sinulle esityksen ajaksi käyttöösi kasvot peittävän maskin, joten suosittelemme piilolinssien käyttöä. 


Q: No, mites kaikki käytännön jutut?

Narikka on. Vessat on. (Niihin tosin pääsee vasta esityksen alettua, joten älä juo kolmea kuppia kahvia juuri ennen sisäänpääsyä). Väliaikaa ei ole, mutta voit itse ottaa itsellesi väliajan etsimällä rauhallisen sopen ja viipymällä siinä hyväksi katsomasi ajan. Keitä esiintyy? Emme paljasta, tai no, emme ainakaan vielä. Mistä tää kertoo? Siitä miten henkisesti ahdasta joskus on ja mitä siitä seuraa kun ei jaksa sitä enää. Ahdistaako tää esitys? Riippuu. Meidän mielestä esitys antaa enemmän toivoa kuin vie sitä. Hysterian maailmassa voi olla myös kaunista ja lumoavaa. Saako tanssia jos haluaa? Meidän jutuissa aina. Kaboom! 


Q: Pitääkö minun osallistua esitykseen?
Liikkumalla tilassa silmät ja korvat auki osallistut tarpeeksi. Esitys ei ole osallistava, mutta on kohtauksia, joissa katsoja pääsee lähemmäs katsomaan tapahtumia niin halutessaan. Onnekkaat tosin voivat päästä piilotettuihin tiloihin tai salaiselle retkelle esityksen maailmassa. Koskaan et joudu framille. Esiintyjät ovat mielellään valokeilassa, sinun ei tarvitse.


Q: Hetkinen, esitys ei ole Helsingin keskustassa!? 

Näin on! Tarkempi lokaatio selviää infokirjeessä. Esityspaikka on hyvin saavutettavissa julkisilla liikennevälineillä. Matka-aika Helsingin ydinkeskustasta on n. 20 minuuttia. 


Q: Onko esityksellä ikärajaa?
Kyllä, esityksen ikäraja on 18v. Me kerromme kaiken tarvittavan ja sinä hoidat oman osuutesi, täysi-ikäisen vastuullisuudella. Q: Jos myöhästyn, pääsenkö sisään?

Et. 


Q: Mitä?! Oikeesti?! Vaikka myöhästyisin vain pari minuuttia? 

Rehellisesti sanoen aluksi ajattelimme, että myöhästyneet eivät pääse sisään. Mutta koska työryhmässämme on aikaoptimisteja, jotka myöhästyvät harva se päivä, päädyimme äänestysratkaisulla seuraavaan lauseeseen: 

Jos olet myöhässä, saatat löytää ovelta numeron, joka avaa reitin ja edesauttaa maailmaan pääsyä.


Q: Kauanko esitys kestää? 

N. 2h 15min. Ehdit kympiksi keskustaan drinkeille, jos sellainen on tarve.


Q: Saavutettavuus/ sisältövaroitus?
Valitettavasti tila on esteellinen. Neljä kerrosta, erilaisia valaistuksia, kynnyksiä, sokkeloita. Mutta ei hätää! Tarjoamme saattajalle tai avustajalle ilmaisen lipun, jos haluat maailman kokea. Pyörätuolilla liikkuminen on tilassa valitettavasti mahdotonta. Ota yhteyttä (tuottaja@00100ensemble.com) niin juonitaan yhdessä miten pääsisit nauttimaan esityksestä!


Tulevaisuudessa 00100ENSEMBLE tulee luomaan teoksia ja maailmoja esteettömiin tiloihin.


Teoksessa on nopeasti liikkuvia valoja, kovia ääniä, voimakkaita kohtauksia, seksuaalista sisältöä, tekoverta.


Q: Keitä te olette?
Olemme helsinkiläinen monitaiteellinen immersiivisiin teoksiin keskittyvä kollektiivi. Tavoitteenamme on luoda teoksia joissa katsojat voivat kadottaa itsensä hetkeksi. Voit lukea meistä lisää klikkaamalla yläkulman *home* linkkiä. 


Q: Olen kuullut, että pussitatte puhelimet? Onko tilassa syötävää ja mitä mitä muuta?
Nyt riittää kysymykset. Osta lippu ja kaikki selviää!


Luethan alla olevan tekstin huolellisesti. Se sisältää tärkeää infoa ennen Hysteriaan saapumista.

Yhteystiedot:

tuottaja@00100ensemble.com

Liput:

Peruslippu 38e

Alennus 22e


HYSTERIA - Et ole ainoa

Teosta ovat tukeneet: